WIJNBAZ

Sinds de opbouw in 2008 is dit een unieke plek aan de Zandvoortse kust. Hier kun je genieten van de wat meer bijzondere wijnen uit alle hoeken van de wereld. Van de Franse Bourgogne tot Spaans Andalusië, en van Chili naar Nieuw-Zeeland, terug naar de Champagne. De Wijnbaz neemt je even mee op reis. Alle meubels staan in het zand en voor de zonsondergang zit je op de eerste rij. Hier ben je even weg van de dagelijkse hectiek.

Wijn staat voor genieten en beleving. Wij bieden daarom diverse kwaliteitswijnen aan die bijna allemaal ook per glas te bestellen zijn. Neem daar een Gillardeau oester bij, een luxe kaasplank, een charcuterie-assortiment, huisgemaakte tarte Flambée of een van onze andere borrelhapjes en je waant je voor even op vakantie.

Het is ook mogelijk om in de Wijnbaz een feest of borrel te geven.
We beschikken over een bijbehorend stuk privé-strand met prachtig uitzicht op zee. Mede hierdoor is deze ruimte erg in trek voor de feestjes voor “wat kleinere” groepen. In en rondom de Wijnbaz is er genoeg ruimte voor het geven van een borrel, het vieren van een verjaardag of elke andere gelegenheid dat aandacht verdiend. Binnen is er ruimte voor maximaal 45 personen staand en rondlopend. Op het terras is er ruimte in te delen tot 70 personen.

Wil je de gehele locatie exclusief? Dat is ook mogelijk.  

Voor meer informatie over geven van een feest in de feestruimte of Wijnbaz vul hier het contactformulier in.

 

Wijnbar - Strandpaviljoen BAZ Zandvoort