Evenement

Wil je bij BAZ een feest geven? Dan kan je terecht in de aparte feestruimte. Deze is uitgerust met eigen bar, stukje strand en licht- en geluidsapparatuur. Van een verjaardagsfeest, vergadering, workshop, jubileum, gelegenheidsborrel, BBQ, huwelijk tot bedrijfsevenement, er is van alles mogelijk. We horen graag wat je wensen zijn via feestje@baz-zandvoort.nl.

Activiteiten

BeachEvents.nl organiseert Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events met jaarlijks meer dan 500 spraakmakende evenementen op en rond het strand. Van sportief tot creatief, we zorgen dat iedereen een onvergetelijke dag beleeft! Geschikt voor groepen van 10 tot 1.500 personen. BeachEvents.nl biedt tientallen spectaculaire en leuke activiteiten zoals Powerkiten, Branding Raften, Bots Voetbal en KnotsHockey. Ook kunt u vele workshops doen zoals de Cocktail, Pimp Je Slipper en Zandsculpturen Workshops.

Bikes & Tours

Maak onvergetelijke tours met onze stoere E-Bikes & E-Choppers! Heerlijk ontspannen en geruisloos toeren langs mooie en bijzondere plekken. Ontsnap aan de drukte en beleef de wildlife van Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Powerkiten

Weer zo’n spectaculair onderdeel! Vliegeren met Nasawings & matrassen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere PowerKites tot meer dan 8 m2!

Bots Voetbal

De rage van 2018 gaat gewoon door in 2019! Als opgeblazen bal, bots jij al je tegenstanders van het strand. Letterlijk en figuurlijk, rollend van het lachen is het de kunst om ook nog even te scoren. De enige deuken die worden opgelopen zijn die in ieders ego.

Voor meer activiteiten workshops en programma’s ga naar de website of bekijk de brochure!