Evenement

Wil je bij BAZ een feest geven? Dan kan je terecht in de aparte feestruimte. Deze is uitgerust met eigen bar, stukje strand en licht- en geluidsapparatuur. Van een verjaardagsfeest, vergadering, workshop, jubileum, gelegenheidsborrel, BBQ, huwelijk tot bedrijfsevenement, er is van alles mogelijk. We horen graag wat je wensen zijn via feestje@baz-zandvoort.nl.

Voor feestelijke gelegenheden hebben wij een aparte ruimte met eigen bar, muziekmogelijkheden en stuk privé strand ter beschikking. Geheel mèt uitzicht op zee! 

De locatie is met zijn ruimtelijkheid in te delen voor ieder soort feest of evenement van 35 t/m 250 personen, zonder dat het aan gezelligheid of ruimte inboet. 

Bij feesten van meer dan 250 personen is er de mogelijkheid om de locatie uit te breiden en eventueel te overdekken. Van een verjaardagsfeest, vergadering, workshop, gelegenheidsborrel, jubileum, huwelijk tot bedrijfsevenement.

Elk event is maatwerk voor ons! Wij zijn erg flexibel en in staat al onze mogelijkheden aan te passen aan uw wensen. 

Voor meer informatie stuur een email naar feestje@baz-zandvoort.nl.

Op deze unieke locatie aan de Zandvoortse kust heb je echt een feest op het strand. Alle meubels staan in het zand en voor de zonsondergang zit je op de eerste rij.

Ook in de Wijnbaz is het mogelijk een feest of borrel te geven. In en rondom de Wijnbaz is er genoeg ruimte voor het geven van een borrel, het vieren van een verjaardag of elke andere gelegenheid dat aandacht verdiend. Binnen is er ruimte voor maximaal 45 personen staand en rondlopend. Op het terras is er ruimte in te delen tot 70 personen.

Wil je de gehele locatie exclusief? Dat is ook mogelijk. Voor meer informatie stuur een email naar feestje@baz-zandvoort.nl t.a.v. Wijnbaz.

Met je voeten in het zand en uitzicht op zee elkaar het “ja”- woord geven. Dit is een romantische droom van velen.

Wij zijn een officiële trouwlocatie en bieden jullie de gelegenheid om deze bijzondere dag op een unieke locatie aan het strand te vieren. Afhankelijk van het aantal personen en jullie wensen kan dit in onze Wijnbaz of in de Feestruimte.

Elke gelegenheid is maatwerk voor ons, met name een bruiloft. Het is mogelijk om de gehele dag vanaf de ceremonie, de receptie, het diner tot en met het feest in samenwerking met ons te organiseren. Een dagdeel behoort ook tot de mogelijkheden. In hoeverre jullie alles door ons willen laten regelen of wellicht de voorkeur hebben om dit zelf te doen; dit bepalen jullie helemaal zelf.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak stuur een email naar; feestje@Baz-zandvoort.nl  o.v.v. Trouwen aan zee.

Activiteiten

BeachEvents.nl organiseert Zakelijke, Sportieve & Feestelijke Events met jaarlijks meer dan 500 spraakmakende evenementen op en rond het strand. Van sportief tot creatief, we zorgen dat iedereen een onvergetelijke dag beleeft! Geschikt voor groepen van 10 tot 1.500 personen. BeachEvents.nl biedt tientallen spectaculaire en leuke activiteiten zoals Powerkiten, Branding Raften, Bots Voetbal en KnotsHockey. Ook kunt u vele workshops doen zoals de Cocktail, Pimp Je Slipper en Zandsculpturen Workshops.

Bikes & Tours

Maak onvergetelijke tours met onze stoere E-Bikes & E-Choppers! Heerlijk ontspannen en geruisloos toeren langs mooie en bijzondere plekken. Ontsnap aan de drukte en beleef de wildlife van Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Powerkiten

Weer zo’n spectaculair onderdeel! Vliegeren met Nasawings & matrassen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere PowerKites tot meer dan 8 m2!

Bots Voetbal

De rage van 2018 gaat gewoon door in 2019! Als opgeblazen bal, bots jij al je tegenstanders van het strand. Letterlijk en figuurlijk, rollend van het lachen is het de kunst om ook nog even te scoren. De enige deuken die worden opgelopen zijn die in ieders ego.

Voor meer activiteiten workshops en programma’s ga naar de website of bekijk de brochure!